StartMyDream

StartMyDream

Hiányoztam magamnak

2014. szeptember 11. - StartMyDream

 

Rég nem fordítottam, rég nem írtam, de zajlik az élet kegyetlen módon. Néha napján belekerülök egy "elfáradtam" mélypontba, de szerencsére egy napnál tovább nem tart. Kezd a körülöttem lévő élet az enyém lenni, általánossá válni, amikor ez a szokványos, és ha ez nincs az nem jó. Elengedtem minden apró porszemét az előző életemnek és rettentő módon élvezem.

Utáltam... Gyűlöltem. És nem is tudtam róla.

tumblr_ltkmom08IV1qaobbko1_500.jpg

Csodás, hogy az ember hogy be tudja csapni saját magát. Él egy életet, amiben 100%-ig hisz...Hiszi, hogy kurva jól csinálja, nyomul előre, barátokkal van, akiket nem is szeret igazán, lakásban amit nem is élvez, fiú/lány mellett, akit nem érez igazán, akivel a szex csak kötelező és nem kéj és vágy őrjítő mámora, dolgozik, hogy legyen pénze, de nem ezt akarja csinálni, a 10 perces szünetében csak álmodozik, hogy hol lenne, megcsal aztán sopánkodik, hogy mit tett (de eszébe sem jut, hogy azért teszi mert másra van szüksége), kutyája macskája van, ami csak cuki, de gondoskodni nem tud már róla, gyűjt az évi nyaralásra, hogy elmenjen és aztán ne élvezze igazán, és a buszon, villamoson, a dugóban, ágyba fekve, repülőn, vonaton, csak álmodozik tovább, képeket lát magaelőtt amit élvezne  de fél érte tenni, hiszen "tudja" hogy amiben van az jó, és ezek csak buta álomképek

NEM!!!!!!!!!!!!!!!

Az az igazság...

És itt most nem arról beszélek, hogy drága kocsi, nagy ház, nagy mellű nő és nagy farkú pasi...
Kicsit talán mindenkinek el kéne gondolkozni az életén, főként amíg még bármit megtehet, mert nem hozott létre olyan dolgot, ami maradásra készteti mert jobban szereti saját magánál. És igen, itt most a gyermekedre gondolok.

Én tipikusan az az idióta voltam, akit fent leírtam. Annyira hittem, hogy boldog vagyok és ez az élet, és tessék, a sors, az akarat, az erő ami bennem motoszkált kihozta még időben, hogy a csonka kis gyenge szárnyaimmal vergődjek arrébb, mert ez rohadtul nem az én helyem. És HOPPPP itt vagyok abban amiről úgy képzelegtem, álmodoztam... Olyan emberekkel akikről gondoltam, hogy jó ha körülvesznek, olyan dolgokkal amit szeretnék csinálni, olyan környezetben amiben szeretném. 
Nem megérkeztem... ez nem erről szól, ilyen nincs, vagyis remélem nincs, mert ha megérkeztél, akkor hova tovább? Ülsz benne és jó neked? Nem igazán tudom elképzelni. Egyszerűen nincsenek bennem a hiú ábrándok, az álmok lefekvés előtt, hogy de jó lenne itt vagy ott lenni és ezt csinálni. Maximum célok vannak, de azok reálisak.
Minden helyzet, minden szituáció új célokat, új útvonalat von maga után, csak nem szabad félni élni vele, ragaszkodni olyanhoz, ami nem a jó.

Bámulatos és fájdalmas volt "felébredni". Sétáltam haza az éjszakában, egy kegyetlen jó estéről az új emberekkel, és rádöbbentem, hogy ilyen sokáig be tudtam csapni magam, és készán álltam rá, hogy becsapjam magam még az elkövetkezendő sok-sok évben, mert hittem, hogy jó, csak nem értettem miért nem tudom megélni. Gondolj csak bele, évekig élsz egy halál biztos "baszott boldog" vagyok életet, vége szakad egyik napról a másikra és aztán rá kell jönnöd, hogy képes voltál saját magad olyan szituációban elfogadni és úgy tenni, mintha örülnél neki, ami közelében sem állt annak, ami te valójában vagy. És itt nem kell még csak nagy dolgokban sem gondolkodni... Egy apróság: utáltál a meki és társaiban bezabálni nap mint nap... abban az életben mégis ezt tetted, mert ez volt az életviteled... most visszajöttél a régi énedbe és 5 hónap után jössz rá, hogy jéééé eszembe sem jutott bemenni.
Milyen sokan csinálják ezt és a nagyrészüknek nem is adódik helyzet a ráébredésre, mert úgy kapaszkodnak bele, mintha ez lenne a víz, ami élteti őket.

Most nem álmodozom arról, hogy húúú dejó lenne ezt és ezt megélni, de úgysem fogom, mert nekem ez az életem. Bennem van mit akarok még tenni, ezer dolgot, tényleg mind munkában, kapcsolatban, otthonban életben, de lépésről lépésre haladok és csodálatos érzés végre nem valami után vágyakozni és mást tenni, hanem AZT tenni és AZERT tenni amire vágyom.

Véget ért az buszos, vonatos, repülős, álmodozás valamiről, ahova tudom hogy soha nem jutok el. Mert bármit megtehetek, semmitől nem függök és bárhova mehetek bárkivel. 
Ezért vagyok ott ahol lennem kell... 

Cserben hagytam magam... a saját személyiségem.

Háttérbe szorítottam mindent szinte amit én képviselek és új személyiséget adtam magamnak, más értékrendekkel, csak nem értettem miért nem egyezik azzal akinek hittem magam alapból.

Visszatértem, visszakaptam magam.

Hiányoztam magamnak nagyon...

I_miss_myself_by_il6amo7a_Q8.jpg

Ezek az emberek megszüntették a cukorbetegségüket 30 nap alatt, mindössze egy változással

http://www.collective-evolution.com/ - These People Reversed Their Diabetes In 30 Days With This One Change

 diabetes-720x400.jpg

A cukorbetegség az egyik legelterjedtebb betegség manapság. Az American Diabetes Association szerint 2012-ben 21,9 millió amerikai, vagyis a lakosság 9,3%-a szenvedett cukorbetegségben.

Az tény, hogy a cukorbetegség meglehetősen gyors tempóban növekszik. A CDC&Research Triangle Institute által végzett kutatás kimondja, hogy ha  ez a tendencia marad a cukorbetegség növekedését illetőleg az elkövetkezendő 50 évben, akkor a jövőbeli változások a méret és a demográfiai jellemzők függvényében az amerikai populációban drámai növekedéshez vezet azok között az amerikaiak között, akiket diabétesszel diagnosztizálnak.

A mai megközelítés szerint, a fő cél a diabétesz kezelésébe, hogy minimalizáljuk a vércukorszint növekedést anélkül, hogy abnormálisan alacsony vércukorszintet okoznánk vele. Egyes típusú diabéteszt inzulinnal, testmozgással és diabetikus étrenddel kezelik. A kettes típusú diabéteszt elsősorban súlycsökkentéssel, diabetikus étrenddel és testmozgással kezelik. A jelenlegi hiedelem, hogy "A cukorbetegség egy krónikus betegség, amire nincs gyógymód" - American Diabetes Association.

De mi van, ha képesek vagyunk nem csak megakadályozni mielőtt kialakulna, hanem még megváltoztatni is, ha már jelen van.

6 tesztalany megszüntette a cukorbetegséget 30 nap alatt

A Simply Raw filmben: Szüntesd meg a diabéteszt 30 nap alatt, hat tesztalany vett részt, mindüknek különböző életvitele és kondiciója volt, de mint cukorbetegek, öten 2-es típusú, egy 1-es típusú diabéteszes. Mindegyik alanynak szüksége volt inzulin bevitelre.

Mielőtt még az eredményekkel foglalkoznánk, vegyük át milyen a 1-es, illetve a 2-es típusú diabétesz. 

1-es típusú cukorbetegség - a test nem termel inzulint. Az inzulin segít felhasználni a glukózt az ételből az energiáért. Ebben az esetben minden nap szükséges az inzulin használata.

2-es típusú cukorbetegség - a test nem termeli, vagy nem használja fel kellőképpen az inzulint. A kettes típus esetében gyógyszerekre, vagy inzulinra van szükség. Ez az elterjedtebb cukorbetegség fajta.

A résztvevők a programban a következők voltak:

  • Austin (25) nem csak 1-es típusú, de alkolhol problémái is voltak
  • Kirt (25) a vércukorszint mérés 1200-as értéket adott. A normális 100 alatt van. Az orvosa azt mondta halottnak kéne lennie
  • Bill (58) kardiológushoz járt, és neuropátiával diagnosztizálták. Nem érezte a lábát
  • Michelle (36) eléggé elhízott
  • Henry (58) inzulint használ és napi 9 tablettát szed. Vércukorszint 464 volt
  • Pam (62) eléggé elhízott. Apukája, és testvérei szintén cukorbetegek

 

A módszerSimply-Raw-204x300.jpg

A megközelítés amit Gabriel Cousens használ a diabéteszes betegek kezelésére, egészében az étkezés megváltoztatásáról szól. Állítja, hogy az egészségügyi kutatások is ezt modják, a húsevőknek 4-szer nagyobb esélyük van mellrákot kapni, 3,6-szor nagyobb esélyük a prosztata rákra, 4-szer nagyobb a cukorbetegségre és sok más krónikus betegségre. Ha csak simán tejet iszol, 3-szor nagyobb az esély a leukémiára. 

Ezt a diéta szempontjából vizsgálva, hisz a főként nem feldolozott étel megközelítésű étkezésben és a növényi alapú ételek fogyasztásában. A csapata nem előre feldolgozott, kiegyensúlyozott, és teljes értékű ételeket készít a tesztalanyoknak a 30 nap alatt. Az étel lesz a gyógyszerük.

Eredmények

A program harmadik napjára Kirt, Bill és Henrynek nem kellett szednie a gyógyszereket és abba hagyhatták az inzulin használatát. A vércukorszintjük már normálisra esett, mindeössze három nap más étkezéssel. Pam le tudta vinni az inzulin bevitelét sz 1/3-ra. Austin, az 1-es típusú cukorbeteg szükséges inzulin bevitele a felére csökkent. És Michelle vércukorszintje 362 körül mozgott. Ez eltántorította őt attól a ponttól, amikor nem akart tovább a programban maradni, végül maradt.

A program 12. napjára Henry vércukorszintje leesett 256-ra az első naphoz képest. Nem használt gyógyszer, hogy csökkentse a cukor szintet. Habár nagyon jó eredményei voltak, Henry azt érezte túl öreg a programhoz és kérvényezte a hazamenetelt. A családja a 17. napon érkezett és hazamentek együtt. Ekkora nem szedett már 17 gyógyszert, 13 kg-ot fogyott és a vérnyomása is csökkent. Henry esetében, a "régi" étel utáni függősége túl erős volt ahhoz, hogy legyőzze.

Az utolsó napra, a 30. napra, hihetetlen eredmények születtek, kihívást jelentve arra a meggyőződésre, hogy a cukorbetegség nem gyógyítható.

  • Kirtnek nem volt tovább szüksége gyógyszerre. Vércukorszintje 214-ről 73-ra (normális) esett gyógyszerek nélkül. Később kiderült, hogy 1-es típusú diabéteszes volt már a kezdetektől. Státusz: normál értéken belül
  • Bill nem szed már 19 különböző gyógyszert, és fogyott 14kg-t. Vércukorszinte 214-ről  74-re esett gyógyszerek és inzulin bevitele nélkül. Státusz: normál értéken belül
  • Michelle abbahagyta a gyógyszerek szedését és fogyott 10 kg-t. Vércukorszinte 291-ről 109-re esett gyógyszer használata nélkül. Státusz: normál értéken belül
  • Pam fogyott 11 kg-t, míg vércukorszintje 167-ről 112-re esett gyógyszerek nélkül. Státusz: normál értéken belül
  • Austin, aki 1-es típusú diabéteszes, 9kg-t fogyott és az inzulin bevitele 70 egységről 5-re csökkent. 

 

Ahogy láthatod, minden résztvevőnek drasztikus változás történt az egészségében, és mindannyiuk cukorbetegsége eltűnt, vagy szigorú felügyelet alatt van. Kirt, az 1-es típusú cukorbeteg betegsége teljesen meggyógyult - valami amit teljes mértékben lehetetlennek hittünk. Az összes 2-es tipusúnak nincs szüksége többé inzulin bevitelre. 

Mit mond ez nekünk?

Ahogy sok dolog a modern orvoslásban, erre sincs meg minden válasz és sok esetben nehéz befogadni, hogy ami éppen szokásos eljárás, nem éppen a legjobb irány.

Az emberek mindehol alternatív útvonalakat keresnek azonos eredmény elérése érdekében, és néha ez jobb, mint az a rendelkezésükre bocsátott módszer, amit szakemberekként megnevezett orvosok és a kormány ad. Szerintem nagyon fontos, hogy az emberek tudják a lehetőségeiket, és esélyt kapjanak, hogy halljanak róluk. Sok cukorbeteg embert ismerek, akik nincsenek tudatába étel erejével, még csak beszélnek az inzulinról követik a szokásos metódust mintha ez lenne az egyetlen igazság.

Ez nem azt jelenti, hogy az általános az rossz, egyszerűen csak nagyban hiányoljuk az egyéb lehetőségeket. Végtére is az American Diabetes Association olyan állításokat tesz, hogy még nincs gyógymód, de a fenti eredmények arra utalnak ebben a történetben még jóval több lakozik.

Próbáltad már a nem feldolgozott ételt, hogy kezeld a cukorbetegséged? Kiváncsi vagyok igazi, élő eredményekre másoktól.

 

Ez a téma nagyon közel áll hozzám, bár nem vagyok cukorbeteg, de ha most nem figyelek oda, biztos az leszek.Ezért választottam ezt fordításnak... tudom nem az igazi, de nehéz volt átadni a gondolatot.
Amióta teljesen máshogy étkezem, odafigyelek és tudatos vagyok, számos dolog változott bennem. Az orvosok csak sorban írták fel a fogamzásgátlót a bőrhibákra, vagy arra hogy túl vékony vagy túl kövér, illetve a szokásos menstruációs problémákra. Nem is foglalkoznak vele, hogy ettől az ember inzulinrezisztens lehet, és azt követi a cukorbetegség vagy (és ) a meddőség. Borzalmas...
Ha valami nem működik normálisan, ha valami nem megfelelő a testben azt nem egy pirulával vagy 50-nel kell elnyomni, tűneteket eltüntetni, de a problémával nem foglalkozni... a test jelez! a Természetben meg ott van a válasz, csak nemet kell mondani a csábító méregre.
Minden nő, lány, anyuka aki úgy dönt, hogy ő, vagy lánya fogamzásgátlót szed... Inzulin tesztet kell csinálni! Mert ha benned van a hajlam, az egy életvitel, és egy életen át végig kísér.

Tudatosan étkezem már, és minden tökéletesen működik bennem. A diéta nem a fogyókúráról szól... egy diéta az életvitel, nem is kéne diétának nevezni mert már csak a háromszem zöldborsó ebédre jut eszébe mindenkinek..ahhaaa... Csomót ehetsz, sőőőt kell is enned, csak nem mindegy mit. Elején nehéz, de amikor érzed, hogy tested gyógyszerek és más faszságok nélkül tökéletesen működik, életvitellé válik és nem kell többé. Ez nem azt jelenti, hogy soha többé nem ehetsz húst, egy tökéletes pizzát olaszban, avgy egy sacher tortát bécsben...Simán csinálhatod szerintem ha akarod néha napján, amikor éppen abban a hangulatban vagy. Annyi az egész, hogy legyél tudatába annak, hogy mit eszel mit viszel be a testedbe, mert azt kapod eredményül... hiszen azáltal működik.

süti beállítások módosítása